TERRA Grupa

Vaš snažni partner

Mi smo vaš partner za kupovinu novih i polovnih mašina, rezervnih i potrošnih delova, priključaka, kao i servis i iznajmljivanje mašina. Naš asortiman proizvoda obuhvata različite brendove sa više od 300 modela. Osim građevinskih mašina i kranova za rukovanje materijalima i industrijijsku primenu, oni takođe uključuju generatore, platforme, sisteme rovnih oplata, kao i utovarivače.

Naša ponuda odgovara građevinskom sektoru, komunalnih preduzećima, šumarstvu, za skladištenje  i recikliranje otpada, rušenje kao i mnogim drugim.

TERRA je deo snažne korporativne grupe. Matična kompanija INDUSTRIE HOLDING GmbH je austrijsko porodično preduzeće sa sedištem u Beču, osnovano 2000. godine. Osim TERRA -e, grupu čine još tri strateške divizije:

BULMOR sa razvojem, proizvodnjom i prodajom posebne opreme za dizanje.

PROFIRENT se fokusira na iznajmljivanje mašina, generatora, skela i druge opreme.

Zašto TERRA

Zalažemo se za orijentaciju prema klijentima i zaposlenima, stabilnost, visoko produktivnu organizaciju i stručno osoblje koje će vas podržati sa strašću i predanošću.

Nastojimo da uspostavimo dugoročne odnose sa klijentima i posvećeni smo poslu koji radimo. Osim toga, sigurni smo u naše proizvode. Zato idemo napred kako bismo osigurali zadovoljstvo i podržali uspeh vašeg poslovanja. Više od 400 naših zaposlenih svakodnevno daju sve od sebe i pronalaze najbolje rešenje za vaše projekte. Sa dodatnom uslužnom orijentacijom, pouzdanošću i posvećenošću, kako tokom prodaje tako i nakon prodaje.

Trebalo je samo kratko vreme da brend TERRA postane ono što danas predstavlja:

  • Sinonim za inovativna rešenja za kopanje + utovar + podizanje.
  • Fleksibilan distributivni partner za mašine za zemljane radove, građevinske i industrijske mašine.
  • Pouzdan i brz dobavljač rezervnih delova.
  • Pionir kada je u pitanju stručnost
Popunite naš formular za zahtev
Uspeh
Zahtev za povratni poziv
Uspeh
Pozovite nas