Mi stvaramo stabilnost

Inovativni JCB 245XR bager X-Serije sa smanjenim zadnjim delom kupole

01.10.2021

JCB je proizveo prvi Stage V model bagera sa smanjenim okretom tela u svojoj rastućoj liniji bagera guseničara X-SERIJE.

Svojim inovativnim rešenjima,  JCB 245XR je veoma konkurentan  na tržištu bagera od 22-26 tona, sa fokusom na izuzetnim nivoima udobnosti rukovaoca, stabilnosti, produktivnosti, efikasnosti i upotrebljivosti.

Odlukuju ga  sledeće karakteristike:
 

• Kabina široka jedan metar - najveća u sektoru, pruža povećanu udobnost rukovaoca

• Izuzetno efikasan Stage V JCB Dieselmak motor, koji usklađuje performanse sa ekonomičnošću

• Lak pristup svim tačkama servisa i održavanja, povećavajući vreme rada

• Izuzetna stabilnost za maksimalnu nosivost

• Kvalitetne hidraulične komponente koje pružaju nesmetan, precizan rad

Sa samo 1.720 mm,  JCB 245XR ima okret tela  koji je 40% kraći od konvencionalnog 220X, sa kojim deli mnoge karakteristike. Ovo će izvođačima ponuditi visoko efikasan bager za upotrebu u izgradnji i održavanju puteva, komunalnim poslovima, urbanim operacijama i drugim radovima na ograničenim lokacijama.

JCB 245XR se može naručiti sa izborom monoboom ili TAB trostruke zglobne grane, a postoji izbor  ruke od 2,4m i 3,0m , za povećanje proboja ili maksimalni doseg. Maksimalni domet kopanja sa monoboom je 9.952 mm, sa maksimalnom dubinom kopanja 6.627 mm.

Sa izborom  gusjenica od 600-900 mm, JCB 245XR nudi izuzetnu stabilnost za kopanje i za podizanje tereta na gradilištu. Za dodatnu svestranost u ponudi je opciono dozerska daska. 

JCB 245XR pokreće visoko efikasan dizel motor JCB Dieselmak 448 usklađen sa EU Stage V, snage 129 kV (173 KS). Hidraulični sistem koristi poslednje generacije Kavasaki pumpi, sa glavnim upravljačkim ventilom Kaiaba za fino upravljanje. Prečnik hidrauličnog creva je povećan kako bi se obezbedio poboljšani protok sa manjim otporom, povećavajući performanse i efikasnost pogona.

Uprkos kompaktnoj zadnjoj karoseriji, JCB je instalirao velika servisna vrata koja omogućavaju lak pristup svim filterima i punionicama. Životni vek vazdušnog filtera i hidrauličnog filtera je do 2.000 sati, dok su intervali zamene motornog ulja postavljeni na 500 sati. Postoje široke, dobro razmaknute stepenice i šine za pristup gornjoj konstrukciji, smanjujući vreme održavanja i povećavajući bezbednost.

JCB-ov  JCB 245XR kombinuje minimalni okret tela sa maksimalnim prostorom, pružajući kompaktne radne dimenzije bez kompromisa u performansama ili produktivnosti. Sa najboljim prostorom i udobnošću u kabini, impresivnom stabilnošću i produktivnošću, visoko efikasnim pogonskim sklopom i odličnom uslužnošću,  JCB 245XR postavlja nove standarde u sektoru bagera sa smanjenim okretom tela od 22-26 tona.

Popunite naš formular za zahtev
Uspeh
Zahtev za povratni poziv
Uspeh
Pozovite nas