TERRA Grand Opening 2022

Otvaranje prodajno servisnog centra “TERRA” u Šimanovcima

13.06.2022

 

 

 

U petak 10 juna, nakon nepune godine  od početka izgradnje,  otvoren je prodajno servisni centar Terra u Šimanovcima.

Svečanosti su prisustvovali brojni uzvanici  iz zemlje i inostranstva. 

Direktor Terra Srbija doo, Siniša Tomašić u svom obraćanju je rekao:  U 20 godina postojanja ovde u Republici Srbiji od malog preduzeća uspeli smo da izgradimo respektabilno ime, koje mislim da svi poznaju i prepoznaju  kao profesionalce i kao zastupnike komapnije JCB. Entuzijazma i emocija nam ne nedostaje! Moj tim je spreman za nove izazove i verujem da ćemo u budućnosti graditi dalje, kao što smo gradili do sada. Želimo da damo najbolji mogući servis našim kupcima i da budemo profitabilna kompanija, od koje će koristi imati i naš vlasnik i naši zaposleni, a naravno, i država čije ime nosimo u imenu naše kompanije, a to je Srbija“.

Zvanicama  su se  obratili IiArthur Schaber, glavni direktor Terra Holdinga; Egon Zwinger, vlasnik Industrie Holdinga u čijem sastavu posluje i Terra Srbija; Siniša Đokić, presednik opštine Pećinici;  George Bamford, sin vlasnika korporacije JCB; Marco Bersellini , korporativni direktor prodaje JCB i njena ekselencija аmbasadorka Velike Britanije u Srbiji  gospođa Sian MacLeod.

Nakon ceremonijanog presecanja crvene vrpce koje su obavili gospodin Egon Zwinger I gospodin Siniša Tomašić, prisutni su mogli da uživaju u jedinstvenom plesu mašina u izvođenju JCB Dancing diggers tima.

 

Fotografije sa događaja možete pogledati u našoj FOTO GALERIJI.

Popunite naš formular za zahtev
Uspeh
Zahtev za povratni poziv
Uspeh
Pozovite nas